batdynor

Klä om båtdynorna

Vi klär om dina båtdynor, snabbt, professionellt och till ett riktigt bra pris.

Att klä om dynorna till båten är ett bra sätt att ge en båt en rejäl upprfäschning. Du bestämmer själv utförande, vilket tyg du väljer till båtdynorna, om det ska vara med eller utan knoppar osv, resten fixar vi.

Du välja mellan att skicka in hela båtdynorna med stoppning, ta lös och bara skicka in tyget eller komma för bi vår fabrik med båtdynorna. Oavsett vad du väljer garanterar vi dig 25 år på alla sömmar och fjädrar i eventuella madrasser.

Så, ska du klä om dynorna i båten - då är vi rätt val för dig!

Vanliga frågor och svar - Nya dynor till båten

Hur skickar vi dynorna till er?

Ni kan antningen ta lös er dynor i båten och skicka dem med paket till oss. Det går också bra att ni kommer förbi med era båtdynor. Då kan ni antingen komma tillbaka och hämta dem själva när de är klara igen eller så skickar vi tillbaka båtdynorna till er. Ring gärna vår kundtjänst så kommer vi fram till vilken lösning som passar er bäst.

Hur lång tid tar det att klä om dynorna till vår båt?

Det som avgör hur lång tid det tar innan ni får tillbaka era båtdynor med nytt tyg är oftast hur mycket jobb vi har för stunden. Normalt får ni tillbaka dynorna inom två veckor från att vi fick in dem till oss. Är det särskilt brådskande ber vi er kontakta vår kundtjänst så kan vi ta fram en lösning som går snabbare om så önskas.

Om husbilsinredning.se

Vi är specialiserade på dynor, kapell och övriga säten i olika slags fordon. Vårt huvudsakliga arbete går ut på att renovera och klä om inredning i husbilen, båten och husvagnen. Mottot lyder "ingen kund lämnar vår verkstad missnöjd"!

Kontakta oss

Telefon: 0220-282838 

 

Vi använder cookies för att se till att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen så godkänner du detta.