husvagnsinredning

Klä om husvagnsdynorna

Ge din husvagn nytt liv genom att klä om dynorna och övrig inredning.

På ett proffsigt, modernt och elegant sätt ger vi dina slitna dynor nytt liv. Vi syr nya överdrag och vid behov byter vi även ut kärnan i dynorna.

Nytt tyg på dynorna ger din husvagn nytt liv. Vi kan även hjälpa er med nya madrasser med olika typer av stoppning. Vi kan även sy gardiner och övrig inredning till er husvagn.

Ring oss idag så berättar vi mer och hur vi kan hjälpa dig ge din husvagn en ny inredning.

Vanliga frågor och svar - Husvagnsinredning

Vi bor långt bort, hur gör vi då?

Vi har flera kunder som skickar sina husvagnsdynor som paket till oss. Vi klär om dynorna till husvagnen och skickar tillbaka. Det går bra att ringa vår kundtjänst med eventuella frågor kring detta så hittar vi den bästa lösningen för just er husvagnsinredning.

Vi bor i närheten, kan vi komma förbi?

Ja, många av våra husvagnskunder kommer förbi oss och lämnar husvagnen på vår parkering så klär vi om dynorna och meddelar er när husvagnen är redo att hämtas. Vi kan även komma överens om att vi åker och hämtar husvagnen och levererar den tillbaka till er när den är klar. Ring oss så kan vi diskutera vad som fungerar bäst i just ert fall.

Om husbilsinredning.se

Vi renoverar och klär om inredning i husbilen, båten och husvagnen. Vi är specialiserade på dynor, kapell och övriga säten i alla slags fordon.

Vi nöjer oss endast med nöjda kunder!

 

Vi använder cookies för att se till att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen så godkänner du detta.
Jag godkänner