husvagnsinredning

Klä om husvagnsdynorna

Ge din husvagn nytt liv genom att klä om dynorna och övrig inredning.

Vi har gjort det enkelt att ge din husvagns dynor ett nytt utseende. Du väljer bland fler olika tyger så att din husvagns dynor kan bli precis som du vill men sen sköter vi resten. I vår moderna fabrik klipper vi till och syr ihop efter de exakta mått som som passar er husvagn.

Att byta tyg på dynorna i husvagnen kommer ge husvagnen nytt liv. Vi kan även hjälpa er med nya madrasser med olika typer av stoppning. Vår huvudsakliga verksamhete är att bygga sängar av absolut högsta kvalitet så madrasser är något vi verkligen kan.

Förtuom dynor och madrasser kan vi även sy gardiner och övrig inredning i er husvagn. Ring oss idag så berättar vi mer och hur vi kan hjälpa dig ge din husvagn en ny inredning.

Vanliga frågor och svar - Husvagnsinredning

Vi bor långt bort, hur gör vi då?

Vi har kunder som tar lös överdragen till sina husvagnsdynor och skickar dem med paket till oss. Vi tillverkar nya enligt original och skickar tillbaka till kunden. Det går bra att ringa vår kundtjänst med eventuella frågor kring detta så hittar vi den bästa lösningen för just er husvagnsinredning.

Vi bor i närheten, kan vi komma förbi?

Ja, många av våra husvagnskunder kommer förbi oss och lämnar husvagnen på vår parkering så klär vi om dynorna och meddelar er när husvagnen är redo att hämtas. Vi kan även komma överens om att vi åker och hämtar husvagnen och levererar den tillbaka till er när den är klar. Ring oss så kan vi diskutera vad som fungerar bäst i just ert fall.

Om husbilsinredning.se

Vi är specialiserade på dynor, kapell och övriga säten i olika slags fordon. Vårt huvudsakliga arbete går ut på att renovera och klä om inredning i husbilen, båten och husvagnen. Mottot lyder "ingen kund lämnar vår verkstad missnöjd"!

Kontakta oss

Telefon: 0220-282838 

 

Vi använder cookies för att se till att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen så godkänner du detta.