husbilsinredning

Ny inredning till husbilen

En ny, fräsch klädsel på era husbilsdynor kommer göra stor skillnad. Passa på och välj det tyg ni tycker allra bäst om så ser vi till att resultatet blir perfekt.

Vi klär om dynorna i er husbil oavsett märke och modell på husbilen. Alla tyger och detaljer anpassas efter de exakta mått som ni har på era dynor, stolar och madrasser för att resultatet ska bli perfekt.

Ni får garanti på utfört arbete

25 års garanti på alla sömmar och även 25 års garanti på fjädrarna i eventuella madrasser. Dessutom får ni ett konkurrenskraftigt pris. Eftersom vi utför arbetet i vår moderna sängfabrik har vi toppmodern utrustning och några av sveriges skickligaste och mest erfarna hantverkare inom detta område. Så ska ni byta klädsel i er husbil har ni kommit rätt.

Vanliga frågor och svar - Husbilsinredning

Vi bor långt bort, hur gör vi då?

Vi har flera kunder som tar lös sina dynor och skickar in dem till oss. Vi syr om dem och skickar sedan tillbaka dem igen. Har ni en kaptensstol ber vi er kontakta oss först så diskuterar vi oss fram till den bästa lösningen för just er.

Vi bor i närheten, kan vi komma förbi?

Ja, det går bra. Det bästa är ifall ni kan lämna husbilen hos oss så gör vi klart inredningen och meddelar er när den är redo att hämtas. Vi kan även komma överens om att vi åker och hämtar husbilen och levererar den tillbaka till er när den är klar. Ring oss så kan vi diksuetra vad som funegrar bäst i just ert fall.

Om husbilsinredning.se

Vi är specialiserade på dynor, kapell och övriga säten i olika slags fordon. Vårt huvudsakliga arbete går ut på att renovera och klä om inredning i husbilen, båten och husvagnen. Mottot lyder "ingen kund lämnar vår verkstad missnöjd"!

Kontakta oss

Telefon: 0220-282838 

 

Vi använder cookies för att se till att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen så godkänner du detta.