husbilsinredning

Ny inredning till husbilen

En ny, fräsch klädsel på era husbilsdynor kommer göra stor skillnad. Passa på och välj det tyg ni tycker allra bäst om så ser vi till att resultatet blir perfekt.

Vi klär om dynor, kaptensstolar, väggdetaljer samt tillverkar nya gardiner till alla fordonstyper. Allt tillverkas efter kundens önske­mål och i bästa utförande.

Vi klär om dynorna i er husbil oavsett märke och modell på husbilen. Alla tyger och detaljer anpassas efter de exakta mått som ni har på era dynor, stolar och madrasser för att resultatet ska bli perfekt.

Kvalitet i allt vi gör

Vi håller högsta standard med stort fokus på väl utförda jobb. Vi använder slitstarka tyger, tåligt konstläder och kapellväv som håller måttet. Även tråden vi syr med är noga utvald.

Materialen diskuteras noggrant med våra leverantörer. Vilket användningsområde, hur materialet ska vårdas samt slitstyrkan på de olika textilerna och materialen.

 

Vanliga frågor och svar - Husbilsinredning

Vi bor långt bort, hur gör vi då?

Vi har flera kunder som skickar sina husbilsdynor som paket till oss. Vi syr om dem och skickar tillbaka. Har ni en kaptensstol ber vi er kontakta oss först så diskuterar vi oss fram till den bästa lösningen för just er.

Vi bor i närheten, kan vi komma förbi?

Ja, det går bra. Det bästa är om ni även kan lämna husbilen kvar hos oss. Vi kan även komma och hämta er husbil och köra tillbaka den hem till er när den är klar. Ring oss så kan vi diskutera vad som fungerar bäst i just ert fall.

Om husbilsinredning.se

Vi renoverar och klär om inredning i husbilen, båten och husvagnen. Vi är specialiserade på dynor, kapell och övriga säten i alla slags fordon.

Vi nöjer oss endast med nöjda kunder!

 

Vi använder cookies för att se till att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen så godkänner du detta.
Jag godkänner