Om oss

Förutom omklädning av dynor och inredning i husbilar, husvagnar och båtar så bygger vi sängar till några av sveriges bästa märken.

sangfabriken

Vi har märkt att vår kunskap om sängbyggande och vår moderna sängfabrik ger oss möjligehter att erbjuda er som ägare av husbil, husvagn och/eller båt både mycket hög kvalitet på utfört arbete men också mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi är måna om kvaliteten i allt som lämnar vår fabrik. Så pass att vi kan ge er 25 års garanti på alla sömmar och fjädrar i madrasserna. Vi är helt enkelt säkra på att våra arbeten håller en så pass hög kvalitet.

Vår fabrik ligger i Valskog, Västmanlandslän så bor du i närheten eller är på genomresa är du varmt välkommen förbi. Flera av våra kunder bor dock längre bort och då kan ni helt enkelt bara skicka in era dynor till oss. Vi har också möjlighet att komma till er och hämta husbilen, husvagnen eller dynorna för att montera lös dem, ta med dem till fabriken och sedan skicka tillbaka dem till er. Ring oss så ser vi vad som passar bäst för just er.

Vi använder cookies för att se till att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen så godkänner du detta.
Jag godkänner